KİLİS / MERKEZ - Mübeccel-Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM YAZILI SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU.9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI DERSİ İLE MATEMATİK DERSLERİNİN YAZILILARI ÖLÇME,DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TÜRKİYE GENELİNDE ORTAK YAPILACAKTIR.

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE YAZILI SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

YAZILI TARİHLERİNE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 12 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR.

1- Öğrencilerimiz okulumuzun yeni kıyafetini kıyafetini giymiş olarak okula geleceklerdir.

2- Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına bütün öğrencilerimiz katılacaklardır.DYK lar 10-11 ve 12.sınıflara açılacaktır.Pansiyonlu öğrencilerimiz DYK lara bakanlık kararı ile zorunlu olarak katılacaklardır.Bu nedenle DYK başvurularını 27 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde muhakkak yapmaları gerekmektedir.Gündüzlü öğrencilerimiz de muhakkak başvurularını yapacaklardır.DYK lar 12 Eylül itibariyle başlayacaktır.

3- Okulumuza yeni yerleşen ve pansiyonda kalacak öğrencilerimizin durumları okul web sayfasında paylaşılacaktır.

4-Haftalık Ders programları web sayfamızda yayınlanacaktır.

5-Sorumluluk sınavları 12 Eylül-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak ve  web sayfamızda yayınlanacaktır.